بروکرهای کلاهبرداری فارکس

بروکر‌های کلاهبرداری فارکس

بروکرهای زیادی در بازار فارکس فعالیت دارند، اما دلیل بر این نیست که تمامی آنها معتبر بوده و شما با اطمینان می‌توانید در آنجا فعالیت کنید. در واقع برخی از بروکرها هستند که به عنوان بروکرهای تقلبی معرفی می‌شوند، اقدامات آنها نادرست و  غیر قانونی بوده و امکان از دست دادن سرمایه وجود دارد.

شناخت این بروکرها برای کاربران بازار فارکس خیلی مهم است تا بتوانند سرمایه خودشان را حفظ کنند. در این مقاله سعی می‌کنیم یک سری نکاتی در ارتباط با بروکرهای کلاهبردار فارکس ارائه دهیم تا آگاهی شما را در این مورد بیشتر کنیم.

منظور از کلاهبرداری فارکس چیست؟

هرگونه فعالیتی که باعث از دست رفتن پول و سرمایه برخی از افراد شود، کلاهبرداری نامیده می‌شود. برخی بروکرهایی که به عنوان واسطه بین معاملات بازار مالی و کاربران هستند، ممکن است که فعالیت‌های غیر قانونی داشته باشند.

شما اگر قصد فعالیت در بازار فارکس را دارید، باید بتوانید این بروکرهای کلاهبردار را شناسایی کنید. ما در مقالات خود این بروکرها را به شما معرفی می‌کنیم.

نحوه شناسایی بروکرهای کلاهبردار

به طور قطع برای شناسایی بروکرهای کلاهبردار یک سری مشخصات و نشانه‌هایی وجود دارد که شما با توجه به آنها می‌توانید مطمئن شوید که فعالیت درست و مطمئنی دارند یا نه. در ادامه آنها را به خوبی معرفی کرده و توضیحات لازم را می دهیم.

نحوه شناسایی بروکرهای کلاهبردار
نحوه شناسایی بروکرهای کلاهبردار

ارائه پیشنهادات مالی وسوسه انگیز و جذاب

برخی بروکرها برای جذب بیشتر کاربران، پیشنهادات مالی وسوسه انگیزی می‌دهند، ولی بعد از ثبت نام و ترید، دیگر خبری از این پیشنهادات نیست. حتی ممکن است هزینه‌های بیشتری برای معاملاتشان بپردازند.

واریز و برداشت رمز ارزی

بروکرها برای واریز و برداشت معامله‌گران روش‌های مختلفی مثل: رمز ارزها، روش‌های وب مانی و یا حواله بانکی را ارائه می دهند. اما آن دسته از بروکرهایی که واریز و برداشت آنها تنها از طریق رمز ارز دیجیتال باشد، مشکوک به کلاهبرداری هستند.

بیشتر بخوانید:  بونوس در فارکس چیست؟

تبلیغات زیاد از طریق پلتفرم های اجتماعی

بروکرها باید روش‌های پشتیبانی مناسبی به کاربران ارائه دهند که از آن جمله می‌توانیم به چت آنلاین، شماره تماس و یا شبکه‌های اجتماعی اشاره کنیم. بروکرهایی که تنها راه ارتباط آنها از طریق شبکه‌های اجتماعی است، مشکوک به کلاهبرداری هستند.

داشتن ادعای سود قطعی

برخی بروکرها اینگونه ادعا می‌کنند که می‌توانند به معامله‌گران سود قطعی بدهند. باید بدانید که در بازار مالی آنلاین هیچ چیز ثابت و قطعی وجود ندارد و شما هیچ موقع نمی‌توانید به سود ایده آل یا ثابت برسید. اینگونه وعده‌ها می‌تواند نشان از کلاهبرداری بودن بروکرها باشد.

بررسی دقیق رگوله

هر بروکری برای فعالیت خود باید توسط یک نهاد نظارتی معتبر رگوله شود. حتماً قبل از اقدام به واریز وجه و یا ثبت نام در یک بروکر، از رگوله دار بودن آن مطمئن شوید.

داشتن سابقه فعالیت کم

کم بودن سابقه فعالیت بروکرها کاملاً دلیل بر کلاهبردار بودن آنها نیست . با این حال بروکرهای تازه تاسیس شده اعتبار کمتری دارند و باید با احتیاط با آنها برخورد کنید.

به دلیل استقبال روز افزونی که کاربران از بازارهای مالی دارند و به سمت فعالیت در این بازارها روی آورده‌اند، متأسفانه بروکرهای کلاهبردار فعالیت بیشتری پیدا کرده اند و شما باید با احتیاط زیادتری در این مسیر حرکت کنید.

ویژگینشانه کلاهبرداری
مجوزبدون مجوز معتبر یا مجوز جعلی
اطلاعات تماساطلاعات تماس ناقص یا غیرقابل دسترسی
پلتفرمپلتفرم نامعتبر یا مشکل‌دار
واریز/برداشت مشکل در انجام تراکنش‌ها یا تاخیر زیاد
پشتیبانیپاسخگو نبودن یا پاسخ‌های غیرحرفه‌ای
شرایطشرایط نامشخص یا به نفع بروکر
وعده هاوعده سودهای غیر واقعی
نظرات کاربراننبود نظرات مثبت
وب سایتطراحی ضعیف یا اطلاعات ناکافی
هزینه هاکارمزدهای پنهان یا اسپردهای بالا
نحوه شناسایی بروکرهای کلاهبردار

لیست بروکرهای کلاهبردار فارکس

اکنون که با چند مورد از ویژگی‌های بروکرهای کلاهبردار فارکس آشنا شدیم، می‌خواهیم به شما لیستی از آنها را ارائه بدهیم تا از فعالیت در این بروکرها خودداری کنید.

بیشتر بخوانید:  بروکرهای متصل به تریدینگ ویو

بروکر Fx City Index

این بروکر با سایتی مدرن و جذاب اقدام به کلاهبرداری از افراد می کند. گزارش شده بروکر Fx City Index  مبلغی در حدود ۱۲ هزار دلار را از یک مشتری ایرانی کلاهبرداری کرده و حساب او را مسدود کرده است.

بروکر SFC Market

این بروکر از جانب بسیاری ازکاربران شکایت‌های مختلفی داشته که این شکایات در ارتباط با عدم پرداخت وجه مشتریان است. این بروکر به مشتریان خود وعده‌های دروغین داده و اقدام به جذب مشتریان کرده که بیشترین روش جذب مشتریان از طریق تلگرام و اینستاگرام بود.

بروکر ICBroker

ICBroker بروکر کلاهبردار دیگری است که گزارش‌های مختلفی بنا به عدم پرداخت سود و سرمایه کاربران دارد. این بروکر در وب سایت خود خدمات مختلفی چون ترید در فارکس، صرافی و وعده‌های سوددهی بالا را به مشتریان می دهد.

بروکر PCM

این بروکر در پرداخت معامله‌گران تاخیر داشته و در ارائه سرویس دهی هم مشکلاتی به وجود آورده است. همین موضوع باعث شده که کاربران دیگر به این بروکر اعتماد نکنند.

نحوه محافظت از بروکرهای کلاهبردار

  • در ابتدا شما باید در این زمینه تحقیقات کامل و گسترده ای انجام دهید و راجع به بروکری که انتخاب می کنید، آگاهی و شناخت کاملی داشته باشید.
  • ابتدای کار خود را با حساب دمو شروع کنید .
  • بعد از کار با حساب دمو، فعالیت خود را با سرمایه کم در بازارهای واقعی شروع کنید.
  • سعی کنید دارایی خود را در چندین بروکر واریز کنید تا میزان ریسک از دست دادن سرمایه شما کمتر شود.

نتیجه‌گیری

بازار فارکس یک بازار مالی آنلاین است که متاسفانه افراد سودجوی زیادی در آن فعالیت دارند و با شیوه‌های مختلفی اقدام به کلاهبرداری از معامله‌گران می‌کنند. یکی از شیوه‌های کلاهبرداری، تاسیس بروکرهای کلاهبردار است که با دادن وعده‌های دروغین، کاربران را جذب کرده و سپس سرمایه آنها را مسدود می‌کنند. شما قبل از آنکه بخواهید در یک بروکر سرمایه‌گذاری کنید، باید نسبت به معتبر بودن آن بروکر، اطمینان کافی داشته باشید.

سوالات متداول

چرا بروکرها کلاهبرداری می‌کنند؟

کسب درآمد سریع و آسان از طریق فریب دادن افراد ناآگاه

آیا بروکرهای کلاهبردار مجوز دارند؟

خیر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *